Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Hyvinvointipalvelut

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Villi Nainen -kesäretriitti Kolilla

PE-SU 16.-18.6.2023

Maaginen kesäkuun joogaretriitti Kolin lumoavassa luonnossa. Villiä vapautta, yhteyttä kehoon & hoivaa sielulle maagisella Mustarinteellä eli Kolilla 16.–18.6.2023! 

Syvennä kokemustasi itsestäsi kesän vihreään kukoistukseen heränneen luonnon keskellä. Naisheimon voima, rituaalityöskentelyä, muinaisten heimokallioiden voima ja ripaus taikaa…Tule yksin tai ystävän kanssa tuntemaan sisarellista energiaa ja tutustumaan omaan villiin, kehosta nousevaan voimaasi. Sielukas ja hauska viikonloppu uudistaa, ravitsee ja inspiroi.

Lähestymme kehomme viisautta luovuuden kautta, hengitysharjoituksilla, joogaten, vapaasti tanssien, sekä puhdistuen saunomalla. Käymme Kolilla voimapaikoilla ja tehdään retkiä pyhiin luontopaikkoihin, nautitaan hengenheimolaisten seurasta ja levätään ikiaikaisilla kallioilla. Teemme myös maagista taidetyöskentelyä. Naisten piirissä syntyy ajatuksia ja oivalluksia ja iloa. Keitaan väki loihtii upeat kasvisruoat ja uni on metsän sylissä iltasaunan jälkeen sikeää.

Auuuuu! Viikonloppumme susiheimon kanssa on ravitseva ja monipuolinen. Peikkometsä, Akka-Koli ja muut luonnonihmeet kutsuvat. Tule mukaan nauttimaan ja kokemaan! 

Ohjaajana: Meri Mort, Itä-Suomesta kotoisin oleva villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, voimapiirejä ja -retriittejä, initiaatioriittejä, Mustaa joogaa, sekä joogalomia ulkomailla. Merin ohjauksessa jooga ja muut keholliset harjoitteet ovat kaikille lähestyttäviä. Hän on pitkän linjan opettaja ja kouluttaja, sekä taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Merin intohimo lähivuosina on ollut myyttien ja kollektiivisen alitajunnan tarinat lukuisten kirjojen kirjoittamisen muodossa.

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Majoittuminen: Kolin Keidas sijaitsee Mattilan tilalla Kolin kansallispuistossa, Ukko-Kolin kupeessa. Majoitumme 2-4 hengen huoneissa joko hirsisessä päätalossa tai tunnelmallisissa luhtiaitoissa. Talossa vahtii Kiti-koira ja pihapiirissä on muitakin eläimiä. Uni on metsän sylissä iltasaunan jälkeen sikeää. Lakanat kuuluvat majoituksen hintaa, mutta ota oma pyyhe. Mattilan tilan perinnepihapiirissä meillä on käytössä on siistit ulko-WC:t ja peseytyminen tapahtuu ihanassa pihasaunassa. Tutustu paikkaan lisää täällä.

Hinta: 359 € (sis. alv.) sisältää täysylläpidon, laadukasta kasvisruokaa, majoituksen ja tietenkin kaiken ohjelman.

Ilmoittaudu mukaan Merille: merimort@gmail.com Kerro ilmoittautuessasi: katuosoitteesi, puhelinnumerosi, erityisruokavaliosi, allergioista ja muusta mistä haluat. (Huom. kaikki ruoka on superlaadukasta kasvisruokaa!). Maksamalla varausmaksun 189 € (sis. alv.) varmistat paikkasi retriitillä. Loppu summasta maksetaan paikan päällä. Varausmaksua ei palauteta.

Kolille pääset: Esimerkiksi junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille – voimme myös setviä kimppakyytejä maililistalla lähempänä tapahtumaa. Mahdollisuus myös kimppataksiin Joensuusta Kolille. Bussejakin kulkee, mutta ei ihan kylälle asti. (Haku bussitolpalta onnistuu kun sovitaan).

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Ohjelmamme alkaa perjantaina 16.6. Klo 18:00 kevyellä päivällisellä ja päättyy 18.6. sunnuntaina lounasbrunssin jälkeen. Toki sunnuntaina voi lähteä vielä pienissä ryhmissä patikoimaan, retkille tms. Riippuen ihmisten lähtöaikatauluista ♥ Tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa ja ollaan muutenkin yhteydessä toisiimme kimppakyydeistä yms. Voit olla yhteydessä suoraan Kolin Keitaaseen jos haluat varata lisäöitä!