Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Café Mandala

Hyvinvointipalvelut

Kesän viikkotunnit

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Villi Nainen – elokuun retriitti Kolilla

PE-SU 19.-21.8.2022

Maaginen elokuun joogaretriitti Kolin lumoavassa luonnossa. Villiä vapautta, yhteyttä kehoon & hoivaa sielulle maagisella Mustarinteellä eli Kolilla! 

Syvennä kokemustasi itsestäsi kauniin elokuisen luonnon keskellä. Naisheimon voima, rituaalityöskentelyä, muinaisten heimokallioiden voima ja ripaus taikaa…Tule yksin tai ystävän kanssa tuntemaan sisarellista naisenergiaa ja tutustumaan omaan villiin, kehosta nousevaan voimaasi.

Lähestymme kehomme viisautta luovuuden kautta, hengitysharjoituksilla, joogaten, vapaasti tanssien, sekä puhdistuen saunomalla ja rummutellen. Käymme Kolilla voimapaikoilla ja tehdään retkiä pyhiin luontopaikkoihin, nautitaan hengenheimolaisten seurasta ja levätään ikiaikaisilla kallioilla. Naisten piirissä syntyy ajatuksia ja oivalluksia. Keitaan väki loihtii upeat kasvisruoat ja uni on metsän sylissä iltasaunan jälkeen sikeää.

Viikonloppu hengenheimolaisten kanssa luonnonhelmassa Kolin maisemissa kutsuu! Viikonloppumme pienen ryhmän kanssa on ravitseva ja monipuolinen. Peikkometsä, Akka-Koli ja muut retkipaikat kutsuvat! Tule mukaan nauttimaan ja kokemaan! Sielukas viikonloppu uudistaa ja inspiroi.

Ohjaajana:
Meri Mort, Itä-Suomesta kotoisin oleva villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, voimapiirejä ja -retriittejä, initiaatioriittejä, Mustaa joogaa, sekä joogalomia ulkomailla. Merin ohjauksessa jooga ja muut keholliset harjoitteet ovat kaikille lähestyttäviä. Hän on IYN Yoga elder ja joogaopettajakouluttaja, sekä taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Meriltä on ilmestynyt “Lumoava nainen”, sekä “Varjojen voima”-kirjat ja hän on ollut mukana tekemässä kirjaa “Ihme sisälläsi”.

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Majoittuminen:
Kolin Keidas sijaitsee Mattilan tilalla Kolin kansallispuistossa, Ukko-Kolin kupeessa. Majoitumme 2-4 hengen huoneissa joko hirsisessä päätalossa tai tunnelmallisissa luhtiaitoissa. Talossa vahtii Kiti-koira ja pihapiirissä on muitakin eläimiä. Uni on metsän sylissä iltasaunan jälkeen sikeää. Lakanat kuuluvat majoituksen hintaa, mutta ota oma pyyhe. Mattilan tilan perinnepihapiirissä meillä on käytössä on siistit ulko-WC:t ja peseytyminen tapahtuu ihanassa pihasaunassa.

Hinta:
350 € (sis. alv.) sisältää täysylläpidon, laadukasta kasvisruokaa, majoituksen kahden hengen huoneissa ja tietenkin kaiken ohjelman.

Ilmoittaudu mukaan Merille: merimort@gmail.com
Maksamalla varausmaksun 175 € vahvistat ilmoittautumisesi. Saat kuitin sähköpostiin. Ilmoittautumisen lisätietoihin voi laittaa erityisruokavaliotoiveet jne. (Huom. kaikki ruoka on superlaadukasta kasvisruokaa!). Loppumaksu 175 € maksetaan kuukausi ennen retriittiä, siitä saat laskun sähköpostiin.

Kolille pääset:
Esimerkiksi junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille – voimme myös setviä kimppakyytejä maililistalla lähempänä tapahtumaa.
Mahdollisuus myös kimppataksiin Joensuusta Kolille. Bussejakin kulkee, mutta ei ihan kylälle asti. (Haku bussitolpalta onnistuu kun sovitaan).

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Ohjelmamme alkaa perjantaina 17.8.2022 Klo 18:00
ja päättyy 21.8. sunnuntaina lounasbrunssin jälkeen. Toki sunnuntaina voi lähteä vielä pienissä ryhmissä patikoimaan, retkille tms. Riippuen ihmisten lähtöaikatauluista ♥ Tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa ja ollaan muutenkin yhteydessä toisiimme kimppakyydeistä yms.