Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Hyvinvointipalvelut

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Villi Nainen – susisielu – Kolin kesäretriitti

9.-11.8.2024

Maaginen elokuinen SUSISIELU -retriitti Kolin lumoavassa luonnossa. Villiä vapautta, yhteyttä kehoon & hoivaa sielulle maagisella Mustarinteellä eli Kolilla 9.–11.8.2024! 

Syvennä kokemustasi itsestäsi muinaisten kallioiden kannatuksessa. Naisheimon voima, rituaalityöskentelyä, muinaisten heimokallioiden voima ja ripaus taikaa…Tule yksin tai ystävän kanssa tuntemaan sisarellista energiaa ja tutustumaan omaan villiin, kehosta nousevaan voimaasi. Sielukas ja hauska viikonloppu uudistaa, ravitsee ja tuo iloa!

Lähestymme kehomme viisautta luovuuden kautta, hengitysharjoituksilla, joogaten, vapaasti tanssien, sekä puhdistuen saunomalla. Käymme Kolilla voimapaikoilla ja tehdään retkiä pyhiin luontopaikkoihin, iloitaan hengenheimolaisten seurasta ja levätään ikiaikaisilla kallioilla. Teemme myös maagista taidetyöskentelyä. Naisten piirissä syntyy oivalluksia ja elämä saa syvempää suuntaa. Keitaan väki loihtii ravitsevat kasvisruoat ja uni on metsän sylissä iltasaunan jälkeen sikeää.

Auuuuu! Viikonloppumme susiheimon kanssa on inspiroiva, monipuolinen ja arjen huminasta palauttava. Peikkometsä, Akka-Koli ja muut luonnonihmeet kutsuvat. Tule mukaan nauttimaan ja kokemaan!

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Majoittuminen: Kolin Keidas sijaitsee Mattilan tilalla Kolin kansallispuistossa, Ukko-Kolin kupeessa. Majoitumme 2-4 hengen huoneissa joko hirsisessä päätalossa tai tunnelmallisissa luhtiaitoissa. Talossa vahtii Kiti-koira ja pihapiirissä on muitakin eläimiä. Uni on metsän sylissä iltasaunan jälkeen sikeää. Lakanat kuuluvat majoituksen hintaa, mutta ota oma pyyhe. Mattilan tilan perinnepihapiirissä meillä on käytössä on siistit ulko-WC:t ja peseytyminen tapahtuu ihanassa pihasaunassa. Tutustu paikkaan lisää täällä.

Hinta: 399 € (sis. alv.) sisältää täysylläpidon, laadukasta kasvisruokaa, majoituksen ja tietenkin kaiken ohjelman.

Ilmoittaudu mukaan Merille: merimort@gmail.com Kerro ilmoittautuessasi: katuosoitteesi, puhelinnumerosi, erityisruokavaliosi, allergioista ja muusta mistä haluat. (Huom. kaikki ruoka on superlaadukasta kasvisruokaa!). Maksamalla ilmoittautumismaksun 199 € varmistat paikkasi retriitillä. Loppu summasta maksetaan paikan päällä.

Kolille pääset: Esimerkiksi junalla Joensuuhun + sieltä bussilla Kolille – voimme myös setviä kimppakyytejä maililistalla lähempänä tapahtumaa. Mahdollisuus myös kimppataksiin Joensuusta Kolille. 

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Ohjelmamme alkaa perjantaina 9.8. Klo 18:00 päivällisellä ja päättyy 11.8. sunnuntaina lounasbrunssin jälkeen. Toki sunnuntaina voi lähteä vielä pienissä ryhmissä patikoimaan, retkille tms. Riippuen ihmisten lähtöaikatauluista ♥ Tarkka ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa ja ollaan muutenkin yhteydessä toisiimme kimppakyydeistä yms. Voit olla yhteydessä suoraan Kolin Keitaaseen jos haluat varata lisäöitä!

♡ ^^^ ♡ ^^^ ♡

Peruutusehdot: Retriitti toteutuu kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. Maksimimäärä on 16 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumismaksua ei palauteta retriitin järjestyessä suunnitelmien mukaan järjestäjätahon puolesta. Paikan voi myydä/antaa eteenpäin ja kysyä järjestäjältä mahdollisia jonossa olijoita. Kurssimaksu ei sisällä matkoja retriitille. Muistathan myös varmistaa omat vakuutuksesi sairastumisen varalta, jos koet sen tarpeelliseksi. Tmi Meri Mort pitää oikeuden muutoksiin ja sitoutuu ilmoittamaan ajoissa jos sellaisia tulee. Tutustu myös Kolin Keitaaseen heidän sivuiltaan.