Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Café Mandala

Hyvinvointipalvelut

Kesän viikkotunnit

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Synny rumpuni Akasta

LA-SU 21.-22.5.2022

Synny rumpuni Akasta, kumise Kolin kalliosta! Rummunsynty-kurssi Kolin Keitaan tunnelmallisessa tuvassa.
 
*******************************************************
 
Tällä kurssilla nousemme nostattamaan rummun synnyn syvimmät juuret Akka-Kolin ikiaikaisessa kalliosta. Tunnemme miten Akan voima virtaa kehossamme. Kätemme ovat valmiit sitomaan sen ja oman voimamme syntyvään rumpuun. Solmu solmulta vahvistumme, löydämme Akka-voimamme, juuremme.
 
Kokoonnumme Kolin Keitaan tupaan lauantaina klo 10 aloittamaan kurssin, sään salliessa lähdemme Akka-Kolin huipulle rummun kehän kanssa, jossa pyydämme rumpuumme kuuden pyhän ilmansuunnan rukoukset. Ja kun olemme valmiit on rumpujen aika syntyä! Valmistamme rummut poronnahasta. Voit värjätä ja kuvioida nahan batiikkivärjäyksellä tai jättää luonnon väriseksi. Rummun kuivuttua voit halutessasi myöhemmin maalata rummun kalvolle haluamasi kuvion. Kehä on koivua ja sidonnat teemme nahasta. Rummun pitelykahvaksi voit valita Kolin lähitienoolta kerätyn kahvan tai itse löytämäsi oksan, jota varten annan kurssikirjeessä tarkemmat ohjeet. Voit valmistaa pienen matkarummun tai isomman rummun, molemmissa on upea kumea ääni. Jokaisella rummulla on oma tarina kerrottavanaan.
 
Lauantai iltana saamme nauttia ulkosaunan lempeistä löylyistä, sekä äänimatkasta, jonka pidämme talon emännän Mariannen kanssa.
 

OHJAAJA

Rumpuäitinä kurssilla toimii Louhen Akka Jaana Louhelainen/ Louhen polku. Olen pohjoiskarjalainen luontais- ja energiahoitaja, rummuntekijä sekä rummunteon opettaja, joka tuo rumpujensa kautta voimaa ja rohkeutta edetä omalla elämänpolulla sydämensä viitoittamaa tietä ja elää omannäköistä elämää. Vuonna 2013 ensimmäinen rumpuni syntyi Äitimaan valtimon sykkeessä Valtimolla. Syvältä koskettava viikonloppu, joka avasi uuden lehden elämässäni. Rummun ikiaikainen kumina sai minussa liikkeelle jotakin, se herätti rakkauden ja kunnioituksen tätä mystistä soitinta kohtaan. Tämän tunteen haluan jakaa eteenpäin rumpujeni ja rumpujen syntypäivien myötä, niille jotka haluavat kulkea tämän pienen hetken, tätä polkua kanssani. Tekemiäni rumpuja kumisee maailmalla jo alun toistasataa. Suuri kiitollisuus siitä, että saan pitää näitä kursseja ja tehdä ihmiselle näitä upeita soittimia.

Mikäli haluat käydä katsomassa tekemiäni/kurssilaisten tekemien rumpujen kuvia, niitä löytyy Louhen polun facebook sivuilta tai instagramista @louhelainenjaana.
 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Majoitus-ruokailupaketti Kolin Keitaalla kurssin ajan:
LA-SU 130€ (sis. lakanat, saunan, 1x aamiainen, 2x lounas, 1 x illallinen, 3 x kahvi/ tee).
Jos haluat majoittua jo pe-iltana niin aamiaismajoitus iltasaunalla kurssilaisille tarjoushintaan 40€!

Opetuksen ja rumpumateriaalien yhteishinta 270€ (sis. ison tai pienen rumpukehän, poronnahan josta teemme kalvon ja sidonnat rumpuun, värit joita käytämme rummun valmistuksessa, rumpukapula tarvikkeet ja opetuksen)
Kurssille sopii max. 10 osallistujaa. Ilmoittaudu kolinkeidas@gmail.com 13.5. mennessä.
 
****************************************
 
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kurssista tai rummun valmistamisesta tavoitat Jaanan sähköpostilla jaana.louhelainen@gmail.com tai p. 050 3573373. -Jaana Louhelainen/Louhen polku-