Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Café Mandala

Hyvinvointipalvelut

Kesän viikkotunnit

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Sinun aikasi kukoistaa

TO-SU 16.-19.6.2022

Onko tullut sinun aikasi lopettaa piiloutuminen vanhojen ja ahtaaksi käyneiden rakenteiden taakse, jotka pienentävät oman elämäsi todellista kukintoa tai sitä uutta, joka on syntymässä?  Lämpimästi tervetuloa upottamaan juuresi äiti maan syleilyyn ja avaamaan kukintoasi kohti vuoden valoisampaa hetkeä. Tämä retriitti on uudistumisen ja runsauden kutsu, joka laskee sinut sallivasti syvään keveyteen. Tule hengittämään yksinkertaisuudesta kumpuavan runsauden äärellä, kauneuden kosketukseen, omana itsenäsi.

RETRIITIN SISÄLTÖ:
Retriitti on kokemuksellinen. Avaudut muistamaan itseäsi ja ääntäsi, ehkä oivaltamaan jotain täysin uutta, mitä et vielä tiedä. Teemme kukoistustasi puhdistavia, kunnioittavia ja tukevia harjoituksia luonnossa ja sisällä. Luvassa on myös konstellaatiota äitilinjojen parissa ja pyhän äidin rakkauden avaamista meistä.

Kosketamme luonnon aistikkuutta sisällämme ja ulkopuolellamme sekä avaamme sinun omaa ääntäsi. Aamun virtaavat kehoa avaavat harjoitukset, liike ja tanssi; riitit ja korkeavärähteinen tila ja fasilitointi; hengitys ja kosketus, hiljaisuus ja yhteys. Jakaminen ja puheensorina, saunan tuoksu, sielua ja sydäntä koskettavat äänimatkat. Juhlistamme sitä naiseutta ja kuplivaa iloa, joka meissä virtaa ja pidämme ihanat juhlat yhdessä. Kun uskallamme vastaanottaa, uskallamme sanoa itsellemme kyllä. Laajennamme astiaa, johon voimme vastaanottaa. Tällä retriitillä pääset kokemaan myös ensikosketuksesi villin pohjolan tanssiin, joka auttaa sinut irti ahtaaksi käyneistä rajoitteista. Sinulle löytyy myös omaa aikaa.

Retriitti sopii naisille, joille on jo tuttua itsensä parissa työskentely, ja jotka ottavat vastuun itsestään ja tunteistaan, joita saattaa ja saa virrata. Paikkkoja on vain 13. Varaa siis paikkasi pikimmiten!

”Kun oman kutsunsa kuulee, aseet ja egot tippuvat ja vaihtuvat ikiaikaisen värähteen ja vapautuneen naisen tanssiin. Ja silloin tiedät saapuneesi juuri sinne, missä sinun kuuluukin olla. Oikeaan linjaukseen, sinuun. Ja siitä käsin voi kukka puhjeta aitoon olemukseesi juuriasi myöten vaivatta.  Sinun luontosi näyttää taikansa kun verho on ohuin ja kurottautuu tavallisuuteen, kun on sadonkorjuun aika.” – Anu Agafia

Retriittimme kantavana kysymyksenä kulkee: kuinka suurella kunnioituksella sallit valita itsesi ja sinussa virtaavan äänen sekä runsauden? Sillä se linjaa samalla myös sen, mille pääset opettelemaan sanomaan ei.

MAJOITUS
Kolin Keidas sijaitsee Mattilan tilalla Kolin kansallispuistossa, Kolin huippujen kupeessa. Majoitumme tunnelmaa huokuvissa 2–4 hengen huoneissa joko hirsisessä päärakennuksessa tai luhtiaitassa. Pihapiiriä vahtii Kiti-koira ja perinnepihassa on muitakin eläimiä mm. kanoja. Pihassa on käytössämme siisti ulko-wc ja peseydymme iltaisin ihastuttavassa pihasaunassa. Lakanat kuuluvat hintaan. Nappaa oma pyyhe mukaasi.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
495 € (sisältää täysylläpidon, laadukasta & herkullista kasvisruokaa, majoituksen, saunan joka ilta sekä tietysti kaiken ohjelman). HUOM! Early bird -hinta 16.5. saakka: 455 €!

Ilmoittaudu KoliStore:n kautta: Maksamalla varausmaksun 200€ vahvistat ilmoittautumisesi. Saat kuitin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit merkitä esim. erityisruokavaliosi lisätietoihin. Loppumaksusta saat laskun sähköpostiisi kuukausi ennen retriittiä.