Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Hyvinvointipalvelut

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Mervi Lindström

Olen Mervi Lindström ihmisten kohtaaja, elämäntehtävä luoda elämyksiä ja levollisuutta kiireisten ja stressaantuneiden ihmisten arkeen.

Menetelmät ja osaaminen: Metsämieli Ohjaaja,

YIN jooga-ohjaaja, elämäntaidonvalmentaja,

Erä ja luonto-opas, Kokemusasiantuntija ja vertaisohjaaja

Avainsanat: rentoutuminen, rauhoittuminen, yhteisöllisyys, inspiroituminen, luonnollisuus, aitous, kiireettömyys, hetkeksi jotain muuta, stressin purkua, tähän hetkeen pysähtyminen, maadoittuminen

Tuotteet: Mielenrauhanpolku, Metsäjooga, YIN joogaa, Rentoutushetket, Elämän hengetär, Aarrekartta

Tulen mielelläni käymään, annan lisätietoja, suunnittelen ja teen mittatilauksena erilaisia palvelukokonaisuuksia:

Ryhmäkoko: pääsääntöisesti  max 10 – 12 henkilöä

RENTOUTTAVA METSÄTUOKIO JAKSAMISEEN 

 Ulkoilua, rauhoittumista ja rentoutumista ohjatusti kauniissa luonnossa. Tämä ei ole liikuntaa, eikä suorittamista tällä hetkellä mennään kohti mielenrauhaa.

Heittäydytään ladattavaksi ja herätellään aisteja metsämieli harjoituksia tehden.

Nuotiolla aistitaan aitoa tulta, keskustellaan kiireettömästi sekä paistetaan nuotiomakkaraa, nautitaan nokipannukahvit ja tikkupullaa hillon ja vaahdon kera.

HENGÄHDÄ JA HELLITÄ YINJOOGATEN 

Luvassa on omaa aikaa, lempeää liikettä, kiireetöntä olemista. Keskitytään rauhoittavaan hengitykseen, rauhoittumiseen, rentoutumiseen, lisätään mielen ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Aloitetaan aina alkurentoutuksella.  Tehdään yksinkertaisia pitkäkestoisia liikkeitä, joilla saadaan kehon kireyksiä helpotettua lempeästi omaa kehoa kuunnellen ei suorittaen. Ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta tai rentoutumistekniikoista. Pukeudutaan lämpimiin, joustaviin vaatteisiin. Kesto: 1-2 tuntia

TYÖYHTEISÖN Yhteinen Aarrekartta – yhdessä uudeksi 

Onko organisaatiossa paljon uusia tekijöitä, onko tavoitteena löytää muutoksessa fokus tai luoda jotain täysin uutta. Löytää ja rakentaa yhdessä luottamus ja hyvä tahto kohti yhteistä tavoitetta. Rento kehittämisprosessi, jonka aikana tutustutaan ja kehitetään kommunikointia.

AARREKARTTA – henkilökohtainen kannustaja ja muistuttaja 

Olen koulutettu Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmentaja.

Aarrekartta -valmennus ei ole ”haaveilua”, vaan elämänhallinnan työkalu, jolla tavoitteet ja unelmat tehdään todeksi.  Voimme löytää ja purkaa esteitä ja rajoittavia uskomuksia. Kurssilla innostutaan ja päästään eteenpäin omassa elämässä. Opitaan näkemään asioita toisin kuin aikaisemmin.

Voidaan toteuttaa illan tai viikonlopun aikana. Sopii niin naisille kuin miehillekin.

Luodaan ELÄMÄN HENGETÄR 

Ryhmävalmennus 6 – 12 henkilöä. Uuden näkökulman hyvinvoinnin vahvistamista. Kädentaidot yhdistettynä elämäntaidon valmennukselliseen kokonaisuuteen. Viikonlopun aikana tapahtuva hyvän olon ja henkisen kasvun kurssi.

Kädentaidot ja käsillä tekeminen rentouttavat ja lopputuloksena on konkreettinen hengen ja oman voiman nostattaja Upea Hengetär. Onnistumisen kokemuksen, rentouttavien mielikuvaharjoitusten ja jakamisen kautta hyvinvointi lisääntyy.

Ryhmässä keskustellaan ja voimaannutaan. Saadaan vertaistukea. Vahvistetaan omia vahvuuksia ja unelmia.