Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Café Mandala

Hyvinvointipalvelut

Kesän viikkotunnit

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Metsä Meissä – kesäretriitti Kolilla

TO-SU 9.-12.6.2022

Kesäkuun Metsä meissä -retriitillä Kolin ikiaikaisten kallioiden kainalossa astumme naisten kesken yhteiseen piiriin. Tänä vuonna teemanamme on totuuden nuuskiminen esille. Moni asia ei ole sitä, miltä se aluksi näyttää. Syvennymme teemaan mahdottomia tehtäviä jakelevien vanhojen eukkojen, Louhen ja Baba Jagan, tarinoiden kautta.

Piirityöskentelyn lisäksi tutustumme aistiharjoituksiin lähimetsän kuusten katveessa ja pääsemme nauttimaan hengittävästä kehostamme, vapaasta liikkeestä ja kosketusharjoitteista sekä osallistumme  N.A.M. -luonnonkosmetiikkasarjan luojan, Niina Mönkkösen, työpajaan, jossa valmistamme itsellemme luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita.

Teemme myös retkiä Kolin pyhille luonnonpaikoille. Tällä kertaa teema kutsuu meidät tutustumaan seudun upeille louhikoille. Retriitillä on lempeä rytmi, joten sinulle jää myös vapaata aikaa, jonka voit käyttää vaikka pieneen patikkaretkeen metsän halki Pielisen rannalle tai riippumatossa makoiluun kirjasta nauttien. Ihan mikä sinun sieluasi sattuu hetkessä kutsumaan! Iltaisin puhdistumme Kolin keitaan pihasaunan lempeissä löylyissä.

Kutsumme sinut lämmöllä mukaan! Retriitin ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja, somaattisen liiketerapian opiskelija sekä FM kulttuuriantropologi, Crista Soskolne. Luonnonkosmetiikkatyöpajan ohjaaja Niina Mönkkönen on N.A.M- luonnonkosmetiikkasarjan luoja, luontaishoitaja, puutahuri ja laulaja & lauluntekijä. Niina järjestää kotikosmetiikan kursseja, joissa hyödynnetään sekä villiyrttien että puutarhayrttien hoitavia ja voimaannuttavia ominaisuuksia. Kursseilla tutustutaan myös eteeristen öljyjen aromaterapeuttiseen tuoksumaailmaan. Luonnonkosmetiikan lisäksi Niina tarjoaa voimaannuttavia äänimatkarentoutuksia sekä esiintyy ja keikkailee artistinimellään Niina Annika.

Tutustu lisää ohjaajaan:

www.cristasoskolne.com
https://www.instagram.com/cristasoskolne/

Majoitus
Kolin Keidas sijaitsee Mattilan tilalla Kolin kansallispuistossa, Kolin huippujen kupeessa.
Majoitumme tunnelmaa huokuvissa 2-4 hengen huoneissa joko hirsisessä päärakennuksessa tai luhtiaitassa. Pihapiiriä vahtii Kiti-koira ja perinnepihassa on muitakin eläimiä mm. kanoja. Pihassa on käytössämme siisti ulko-wc ja peseydymme iltaisin ihastuttavassa pihasaunassa. Lakanat kuuluvat hintaan. Nappaa oma pyyhe mukaasi.

Retriitin hinta 420€ (sis. alv.) sisältää täysylläpidon, laadukasta & herkullista kasvisruokaa, majoituksen, saunan joka ilta sekä tietysti kaiken ohjelman. Maksamalla varausmaksun 200€ vahvistat ilmoittautumisesi. Saat kuitin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit merkitä esim. erityisruokavaliosi lisätietoihin. Loppumaksusta (220€) saat laskun sähköpostiisi kuukausi ennen retriittiä.

Täältä pääset ilmoittautumaan retriitille:
https://widgets.bokun.io/online-sales/05a9aca9-188e-4326-a055-3d0253cbb94c/experience/669142