Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Hyvinvointipalvelut

» Hiihtolomien hyvinvointipalvelut

Hiihtolomien kahvila

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Majoitusta kansallispuiston kupeessa

Päärakennuksen hirsikammarit ovat tunnelmallinen majoitusvaihtoehto ympäri vuoden. Kesäaikaan voit majoittua 1800-luvulta peräisin olevassa luhtiaitassamme tai pihapiirin riippumattoleirinnässä. Myös koirat ovat tervetulleita majataloomme! Huomioithan, että majoitustilamme eivät ole esteettömiä.

Tutustu alta majoitusvaihtoehtoihimme!

yhden hengen huone

Pikkukammari

Pikkukammari sijaitsee päärakennuksen alakerrassa ja se on tunnelmallinen vaihtoehto 1-2 henkilölle. Huoneessa on levitettävä parivuode, ja tarvittaessa huoneeseen voidaan järjestää myös kaksi yhden hengen vuodetta.
sängyt ja kakluuni

Perhehuone (alakerta)

Päärakennuksen alakerrassa sijaitsevaan perhehuoneeseen mahtuu 2-4 henkilöä. Huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä levitettävä parivuode. Lisäksi huoneessa on pieni kirjasto sekä jugend-tyylinen kakluuni, joka lämmittää kaikki päärakennuksen majoitushuoneet.

parivuode ja kerrossänky

Perhehuone (yläkerta)

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva perhehuone on isoin huoneemme. Huoneeseen mahtuu majoittumaan neljä henkilöä, ja tarvittaessa viides lisävuoteelle. Huoneessa on parivuode, kerrossänky, sohva ja nojatuoli. Ikkunasta on näkymä puutarhaan ja huoneessa on runsaasti tilaa oleskeluun.

kerrossänky ja vuode

Luhtiaitta

Luhtiaittamme yläkerrassa on kaksi 3 hengen huonetta, joissa molemmissa on yhden hengen vuode ja kerrossänky. Nämä huoneet on eristetty ja paneloitu. Alakerran huone on 2 hengen huone, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta. Kaikissa huoneissa on sähköt sekä keraaminen lämmitin/ viilennin. Varustukseen kuuluvat myös muhkeat termopeitot sekä tyynyt.

Riippumattomajoitus

Pihapiirin riippumattoleirinnässä voit majoittua omassa riippumatossasi tai talon riippumajoitteessa edulliseen vuorokausihintaan. Talon puolesta vuokrattavissa on Hennessy Hammock Expedition zip -riippumajoite.

Ekologista majoittumista

Majatalomme sijaitsee kansallispuistossa, joten pyrimme ekologisuuteen majoitustoiminnassamme. Asiakkaiden käytössä on siisti ulko-WC ja peseytymismahdollisuus on perinteiseen tapaan pihasaunassa. Kierrätämme kaikki jätteemme. Vesi majataloomme tulee omasta kaivosta.

Majatalomme toimii Mattilan perinteikkäässä hirsitalossa, joten huomioithan, että viereisen huoneen äänet saattavat kuulua omaan huoneeseesi. 

pihasauna

Hinnasto

Hinnat sisältävät aamiaisen ja saunan. Lakanat 10€/ setti, pyyhe 4€/pyyhe. Sisäänkirjautuminen klo 15-19, uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Alle 10-vuotiaat lapset puoleen hintaan, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Aamiaisessamme pyrimme hyödyntämään luomu- ja lähituotteita saatavuuden mukaan. Hinnat saattavat vaihdella alueen tapahtumien ja juhlapyhien aikana.

1 hlö

2 hlö

3 hlö

4 hlö

Kahden hengen huone

62 €

97 €

Perhehuone, alakerta

102 €

137 €

162 €

Perhehuone, yläkerta

112 €

152 €

182 €

Luhtiaitta

52 €

100 €

125 €

Riippumattomajoitus 1 hlö, talon riippumajoite

40 €

Riippumattomajoitus, 1 hlö, oma riippumajoite

30 €