Majoitus ja tilat

Mattilan tilalla luonto on läsnä joka hetki. Koe hirsitalon tyyneys päärakennuksen tunnelmallisissa kammareissa tai vietä kesäyö luhtiaitan romanttisissa majoitushuoneissa. Jos haluat viettää yösi taivasalla riippumatossa, tarjoaa pihapiirin Hammock Base Camp siihen oivan mahdollisuuden!

divider-01
Päärakennuksen huoneissa voi majoittua ympäri vuoden. Luhtiaittamme puolestaan on käytössä vain kesäaikaan. Kaikissa päärakennuksen huoneissa on ilmainen wifi-yhteys. Lemmikkieläimet ovat myös lämpimästi tervetulleita majoittumaan! Huomioithan, että majoitustilamme eivät ole esteettömiä.

Perhehuone puutarhanäkymällä (alakerta)

Alakerran perhehuoneeseen mahtuu 2-4 henkilöä. Huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä levitettävä parivuode. Lisäksi huoneessa on jugend-tyylinen kakluuni. Huone voidaan yhdistää kahden hengen huoneen kanssa yhdeksi isommaksi huoneeksi, jolloin siihen mahtuu majoittumaan 6 henkilöä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone on tunnelmallinen vaihtoehto 1-2 henkilölle. Huoneessa on levitettävä parivuode, ja tarvittaessa huoneeseen voidaan järjestää myös kaksi yhden hengen vuodetta. Perhehuoneen kakluuni lämmittää myös tämän huoneen.

Perhehuone sohvanurkkauksella (yläkerta)

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsee toinen perhehuoneemme, joka on huoneistamme isoin. Huoneeseen mahtuu majoittumaan neljä henkilöä, ja tarvittaessa viides lisävuoteelle. Huoneessa on levitettävä parivuode sekä kerrossänky ja ikkunasta on näkymä puutarhaan. Huoneessa on runsaasti tilaa oleskeluun.
Luhtiaitta

Kesäaikaan voit majoittua edullisesti romanttisessa 1800-luvun luhtiaitassa, jossa valittavanasi on kaksi 2 hengen huonetta ja yksi 3 hengen huone. Kahden hengen huoneissa on kaksi 1 hengen vuodetta ja kolmen hengen huoneessa levitettävä parivuode ja yhden hengen vuode. Huoneissa on valaistuksena led-lyhdyt sekä lämpimät termopeitot hyvät yöunet takaamaan.Riippumattomajoitus

Pihapiirin Riippumatto Base Campissa voit majoittua omassa riippumatossasi tai talon riippumajoitteessa edulliseen vuorokausihintaan. Riippumattoleirintäalue on päärakennuksen takana sijaitsevassa koivikossa, johon riippumatto on helppo kiinnittää. Talon puolesta vuokrattavissa on Hennessy Hammock Expedition zip -riippumajoite, josta lisätietoa voit lukea vaikkapa täältä.


Ekologista majoittumista

Pyrimme ekologisuuteen myös majoitustoiminnassamme. Asiakkaiden käytössä on siisti ulko-WC ja peseytymismahdollisuus on perinteiseen tapaan pihasaunassa. Lisäksi talviaikaan päärakennuksen yläkerran suihku on asiakkaiden käytettävissä.divider-01

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Peruutukset vähintään 7 päivää aikaisemmin. Saapumispäivänä tai saapumista edeltävänä päivänä perutuista varauksista perimme täyden hinnan. 3-4 päivää aikaisemmin tehdyistä peruutuksista perimme puolet kokonaissummasta. Ylivoimaisen esteen vuoksi tehdyistä peruutuksista emme veloita lisähintaa.

Kuvat: Joona Sarisalmi, Petteri Hentilä, Marianne Ruhanen