LUONNONKOSMETIIKKAKURSSIT

Kolin Keitaan luonnonkosmetiikkakursseilla opit valmistamaan itse turvallista ja luonnonmukaista kosmetiikkaa kuten ihovoiteita, hoitavia rohtoöljyjä tai saippuaa. Valittavana on kaksi erilaista kurssia:

Hoitavat yrttiöljyt ja -voiteet

Kurssilla tutustumme Suomen luonnon yleisimpiin rohtokasveihin ja opettelemme yrttiöljyn valmistusmenetelmän. Yrttiöljyjä voi käyttää sellaisenaan tai tehdä niistä ihoa hoitavia salvoja ja voiteita. Valmistamme kahta erilaista yrttisalvaa. Käytämme puhtaita luomu-laatuisia kasviöljyjä sekä mehiläisvahaa ja itse kerättyjä luonnon yrttejä salvojen valmistukseen.

Työpajan ohjaajana toimii Sydänlanka ry:n Jenni Örn, jolla on vankka tuntemus suomalaisista rohtokasveista ja niiden käytöstä.

Kesto: n. 3 h. Vähimmäisosallistujamäärä: 7 hlö. Hinta: 35€/ hlö

 

 

Saippuanvalmistuskurssi

Kurssilla opimme valmistamaan saippuaa kylmämenetelmällä. Käytämme vain luonnollisia kasvi-öljyjä sekä luonnon väriaineta. Tuoksut saippuaan saat halutessasi luonnollisista eteerisistä öljyistä. Jokainen saa suunnitella ja valmistaa oman saippuaerän perusohjeen pohjalta. Ota kurssille esim tyhjä maitotölkki mukaan saippua-muotiksi.

Työpajan ohjaajana toimii Sydänlanka ry:n Jenni Örn, jolla on vankka tuntemus suomalaisista rohtokasveista ja niiden käytöstä.

Kesto: n. 2,5-3 h. Vähimmäisosallistujamäärä: 7 hlö. Hinta: 35€/ hlö