Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Café Mandala

Hyvinvointipalvelut

Kesän viikkotunnit

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Luonnonkaunis sinä -pääsiäisworkshop

SU 17.4.2022

LUONNONKAUNIINA KESÄÄ KOHTI!

 

Pääsiäissunnuntaina kokoonnumme Kolille, tunnelmalliseen Villa Ora’s-majataloon herättelemään talviuniset aistimme alkavaan kevääseen yrttien, tuoksujen, rennon yhdessäolon ja hoitavan musiikin kautta. Päivän aikana pääset valmistamaan lempeää DIY-luonnonkosmetiikkaa, tutustumaan aromaattisen kasvohieronnan perusteisiin ja syvärentoutumaan äänimatkan aalloilla.

 

PÄIVÄN OHJELMA
14.30-16 DIY-kosmetiikkaa: kasvoseerumi, savinaamio, jalkakylpy
klo 16 Villan suolainen piiras+tee/kahvi
16.30 Kasvohieronta
16.50-18 Lempeä jooga + äänimatka
18 Loppupiiri

 

Luonnonkosmetiikka-workshopissa valmistat ihotyypillesi sopivan kasvoseerumin, savinaamion sekä jalkakylvyn iltasaunaa varten. Opettelemme pareittain helpon ja rentouttavan kasvohieronnan, jossa pääset heti testaamaan valmistamaasi kasvoöljyä. Iltapäivän päätteeksi kokoonnumme rentoutumaan Villan saliin lempeän joogaharjoituksen ja intuitiivisen äänimatkan johdattamana. Äänimatkalla voit antaa mielikuvituksesi johdatella sinut tunnelmista ja mielikuvista toiseen äänimaljojen, natiivipuuhuilun, kehärummun sekä kitaran ja runolaulun voimin.
 

Päivän ohjaajina toimivat hyvinvointi- ja luonnonkosmetiikkayrittäjä, laulaja ja lauluntekijä Niina Mönkkönen sekä yrittäjä, rentoutusohjaaja ja äänimaljahoitaja Marianne Ruhanen.
Yhteistyössä Villa Ora’s.

 

HINTA 65€/ hlö (sis. ohjelma, materiaalit, välipala)
ILMOITTAUDU MUKAAN 14.4. mennessä kolinkeidas@gmail.com