Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

Hyvinvointipalvelut

Kurssit ja retriitit

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Kirjailijaresidenssi

Mattilan tilan kirjailijaresidenssi tarjoaa kirjailijoille, näytelmäkirjailijoille, käsikirjoittajille ja tutkijoille rauhallisen ympäristön keskittyä kirjoitustyöhönsä keskellä kansallispuistoa ja jatkaa tilan historiaa kulttuuriväen kohtauspaikkana.

Kolin jylhät maisemat ovat inspiroineet taiteilijoita ja kirjailijoita jo vuosikymmenten ajan. Kirjailijaresidenssin kautta haluamme jatkaa Mattilan tilan historiaa ja perinnettä Kolin kulttuuriväen kohtauspaikkana. Residenssihuone sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa ja yhden henkilön vuokran hintaan kuuluvat lakanat, pyyhe sekä yläkerran keittiön ja kylpyhuoneen käyttö. Saunan käyttö lisämaksusta. Residenssijaksoa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lisähenkilön hinta määräytyy tapauskohtaisesti. 

Myös muiden alojen taiteilijat ovat tervetulleita hakemaan residenssiin. Residenssi Keitaalla on mahdollinen myös perheellisille tai vaikkapa kokonaiselle työryhmälle, jolloin voidaan hyödyntää muita majoitushuoneitamme varaustilanteen mukaan. Ole yhteydessä, mikäli residenssijakso luonnon läheisyydessä toisi kaivattua inspiraatiota työskentelyysi!

Residenssihinnasto (1 hlö)

1 viikko

250 €

2 viikkoa

355 €

3 viikkoa

410 €