Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

» Etätyöpaketit

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Hyvinvointipalvelut

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Vietä tunnelmallinen joulu ja uusi vuosi Kolilla

Vietä joulu Kolilla! Kolin kansallispuiston luonto ja Kolin Keitaan historiaa huokuvat hirsiseinät luovat tunnelmalliset puitteet joulunviettoon rauhallisessa maalaismaisemassa.

Joulu Kolin Keitaan perinteikkäässä maalaismiljöössä on sinulle, joka haluat nauttia lomallasi kuusimetsien rauhasta, kansallismaiseman kauneudesta ja hirsituvan lämmöstä. Kolin kansallispuisto ja kansallismaisema ovat aivan kivenheiton päässä Kolin Keitaan pihapiiristä. Joulunpyhien aikaan majoitut hirsikammareissa päärakennuksen ala- tai yläkerrassa. Majoituspaketteihimme kuuluu maukas luomuaamiainen, lakanat sekä oma saunavuoro tunnelmallisessa pihasaunassamme.  

Joululomasi oheen meillä on saatavilla rentouttavia hoitoja ja aktiviteetteja. Kokeile esimerkiksi kuumakivihierontaa tai vaikkapa äänimaljarentoutusta yhdessä kumppanisi kanssa! Joulunaikaan viikko-ohjelmassamme on äänimaljarentoutus, johon voit osallistua kertamaksulla – ks. aikataulu alta.

Kolin Keitaan hyvinvointipalvelut täydentyvät syksyn aikana – tutustu valikoimaan täältä

ÄÄNIMALJARENTOUTUKSET JOULUNA – ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä päivänä soittamalla numeroon 040 8650466.
MA 27.12. klo 15-16, hinta 20€/hlö
KE 29.12. klo 17-18, hinta 20€/hlö
PE 31.12. klo 15-16, hinta 20€/hlö

Varaa joulun ja uuden vuoden majoituspaketit lähettämällä mailia osoitteeseen kolinkeidas@gmail.com tai soittamalla numeroon 040 8650466. Tutustu majoitushinnastoomme täältä

Tervetuloa viettämään joulua Kolin kansallispuistoon!