Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

» Etätyöpaketit

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Hyvinvointipalvelut

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Keitaan hyvinvointipalveluista löydät lomasi oheen, ryhmäsi tyhy-päivään tai vaikka polttarien ohjelmaan monipuoliset ja rentouttavat aktiviteetit. Tarjoamme rentouttavia yksilöhoitoja sekä aktiviteetteja pienille ja isoille ryhmille. Pyydä tarjous ryhmällenne niin toteutamme ohjelman toiveidenne mukaan.

Tutustu hyvinvointipalveluihimme alta!

Yksilöhoidot

Yksilöhoitojemme valikoima täydentyy tulevan syksyn ja talven aikana. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy äänimaljahoito, rumpurentoutus ja shiatsu-hoito. Hoidot tehdään Kolin Keitaan hirsituvassa. 

Palvelut ryhmille

Tarjoamme ryhmille rentouttavia aktiviteetteja, jotka ovat pehmeitä ja kaikille sopivia – kuntoon katsomatta. Rentoudu äänimaljojen tahdissa tai saunajoogan parissa ja anna metsän tasapainottaa ja elvyttää mieltä ja kehoa. Hyvinvointipalvelumme soveltuvat mainiosti tyhy-päivän, kokouspäivän tai polttareiden ohjelmaksi – kysy tarjous omalle ryhmällesi!

Talvi

Talviaikaan Kolin ladut lähtevät n. 500 metrin päästä Mattilan tilalta. Kolin tarkan latukartan löydät täältä. Kevättalvella Kolilla on myös kaksi hiihtotapahtumaa, Maisemahiihto ja Ahman hiihto. Maisemahiihdon aikaan latu kulkee Mattilan pihan poikki. Mattilan pihapiirissä on myös lasten turvallista laskea mäkeä.