Etusivu

Mattilan tila

Majoitus

» Hinnasto

» Tilojen vuokraus

» Etätyöpaketit

Café Mandala

Kurssit ja retriitit

Hyvinvointipalvelut

Kirjailijaresidenssi

Yhteystiedot

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Keitaan hyvinvointipalveluista löydät lomasi oheen, ryhmäsi tyhy-päivään tai vaikka polttarien ohjelmaan monipuoliset ja rentouttavat aktiviteetit. Tarjoamme hyvinvointipalveluja niin pienille kuin isoille ryhmille. Pyydä tarjous ryhmällenne niin toteutamme ohjelman toiveidenne mukaan. 

Tutustu hyvinvointipalveluihimme alta!

Uppoudu metsään

Anna metsän tasapainottaa ja elvyttää kehoa ja mieltä. Hyvinvointiaktiviteettimme ovat pehmeitä ja kaikille sopivia, kuntoon katsomatta. 

Rentoudu ja hellitä

Rentoudu hetkeksi äänimaljojen tai rummun sointujen aalloilla, pehmitä kehoa saunan lauteilla joogaten tai hemmottele itseäsi emännän yrttisaunassa! Rentoutus on hemmotteluhetki itselle tai mukava ohjelma kaveri- tai työporukalle.

Villiyrttikurssit

Keitaan villiyrttikursseilla opit suomalaisten villiyrttien ja luonnonkukkien hoitavista ominaisuuksista sekä niiden sisäisestä ja ulkoisesta käytöstä. Työpajoissa opit valmistamaan itse turvallista ja luonnollista kosmetiikkaa kuten ihovoiteita, hoitavia rohtoöljyjä ja kylpytuotteita.

Talvi

Talviaikaan Kolin ladut lähtevät n. 500 metrin päästä Mattilan tilalta. Kolin tarkan latukartan löydät täältä. Kevättalvella Kolilla on myös kaksi hiihtotapahtumaa, Maisemahiihto ja Ahman hiihto. Maisemahiihdon aikaan latu kulkee Mattilan pihan poikki. Mattilan pihapiirissä on myös lasten turvallista laskea mäkeä.