Haukkuterveiset talviselta Mattilan tilalta

Hei tai siis Hau!

Minä olen Kiti ja olen sekarotuinen tyttökoira. Isäni on norjanharmaa pystykorva ja äitini karjalankarhukoira. Koska molempien vanhempieni roduille on hyvin ominaista haukkuminen, myös minä välillä innostun haukkumaan. Mutta minä en hauku siksi, että olisin vihainen vaan päinvastoin – minä haukun, koska olen innoissani siitä, että saan tavata ja kohdata uusia ihmisiä ja eläimiä, erityisesti pidän leikkivistä lapsista. Toivonkin, että tulet silittämään, taputtamaan ja leikittämään minua.

Eniten tässä maailmassa tykkään leikkimisestä ja lempileikkejäni ovat puupalikoiden järsiminen, makupalojen etsiminen ja toisten koirien ja ihmisten kanssa peuhaaminen. Rakastan myös kovasti lenkkeilyä ja mieluiten ilman hihnaa, mutta koska tiedän, että sääntöjen mukaan kansallispuiston alueella koirien tulee olla kytkettynä, niin onkin ihanaa, että isäntäni on rakentanut minulle oman aitauksen jossa saan kirmailla ja kaivella maata vapaasti.

Kun saavutte Kolin Keitaalle, minä olen se, joka toivottaa teidät ensimmäisenä tervetulleiksi haukunnallani. Tervetuloa nauttimaan Kolin kansallispuiston puhtaasta ja raikkaasta luonnosta, sekä Isäntäni ja Emäntäni majatalon lämmöstä ja huolenpidosta, sillä minä jos joku tiedän, että he osaavat kyllä pitää vierailijoista huolta, olivat he sitten ihmisiä tai eläimiä.

Hau!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *