VÄLKOMMEN TILL KOLIN KEIDAS!

Kolin Keidas är en mysig gästhem och ett kurscentrum som ligger på den idylliska gården Mattila mitt i Koli nationalpark. Vi erbjuder ett boendealternativ bara en stenkast från Finlands mest kända nationallandskap och de underbara fjällen.

divider-01

BOENDE

Vi erbjuder dig ett stämningsfullt boendealternativ i huvudbyggnadens rum eller en romantisk sommarnatt i loftboden från 1900-talet. Om du letar efter ett exotiskt och fräscht alternativ erbjuder vi en hammock på huvudbyggnadens andra våning eller utomhus på sommaren. Vi främjar ekoturism och därför har vi utedass och du kan tvätta dig i gårdens stämningsfulla bastu.

PRISER (€/ natt)

Priserna innefattar boende, frukost och sängkläder. Barn under 10 år för halva priset.

Vi har även förmånliga paketalternativ, fråga mer på kolinkeidas@gmail.com!

1 person

2 personer

3 personer

4 personer

4-6 personer

Lilla rummet

45€ 80€

Stora rummet

90€ 125€ 150€

Kombinerat rum

185€

Loftboden

36,00€

Hammock

30€

Boka boendet

divider-01

CAFÉ MANDALA

Sommarcaféet Café Mandala erbjuder ekologisk och vegetarisk mat och produkter från den egna trädgården. Prova vår ekologiska frukost, smakliga vegetariska soppor, fräscha smoothies, energirika råkakor eller nybakade kanelbullar!

Vi har även lokala öl och vin från Norra Karelien. Middag på förhandsbeställning. Vi använder lokala, ekologiska och Rättvisemärkta produkter.

ÖPPETTIDER

22.-24.6. FRI-SÖN 11.30-17 27.6.-12.8. ONS-LÖR 11.30-17 BRUNCH PÅ SOMMARSÖNDAGARNA kl. 12-15 (1.7.-12.8.)

PRISER

Ekologisk frukost 11,50

  • ekologisk havregrynsgröt, bärsoppa, nötter och frön, ekologisk yoghurt, mysli, nybakade semlor, pålägg, ekologiska ägg, smoothie shot, kaffe/ te och kex

Lunchsoppa 8,90€

  • sallad, nybakad bröd, pålägg, kaffe/ te

divider-01

KURSCENTRUM

Letar du efter balanserande aktiviteter och lugnande vård på din semester? Vill du ha inspirerande möten eller behöver du tystnad och stillhet? Vårt kurscentrum erbjuder kurser i holistiskt välbefinnande och personlig utveckling. Kolla mer på våra sidor på engelska!

divider-01

FÖRFATTARRESIDENS

Landskapen på Koli har inspirerat artister genom tiderna. Mattila författarresidens erbjuder författare en lugn miljö att fokusera i sitt arbete mitt i nationalparken. Residensen är öppen även för andra artister.

PRISER

1 vecka 150€
2 veckor 240€
3 veckor 270€
4 veckor 300€

divider-01

LOKALER SOM KAN HYRAS

Planerar du ett bröllop eller en kväll med kollegor? Huvudbyggnaden på Mattila gård erbjuder en unik lokal för fester, möten, kurser och andra privatevenemang. Vi hyr matsalen, köket, nedre våningens rum och bastun tillsammans eller separat, enligt dina behov.

Huvudbyggnadens matsal har rum för 30-35 personer. I köket finns en service för 35 personer, kylskåp, frys, kaffebryggare, vattenkokare, ugn, brödrost, mikro och diskmaskin.

Fråga mer och vi skapar ett erbjudande!

divider-01

MATTILA GÅRD

Värden och värdinnan tillsammans med hunden Kiti erbjuder dig hjärtligt välkommen på Mattila gård!

Historian av Mattila gård går tillbaka till 1700-talet då området beboddes för första gången. Sedan dess har gården fungerat som pensionat för resenärer, trädgård för den lokala skolan, läger för OS-idrottare och kulturcentrum i Koli vars landskap har inspirerat artister såsom Juhani Aho, Eero Järnefelt och Jean Sibelius.

SÅ HÄR HITTAR DU TILL MATTILA GÅRD!

divider-01