KESÄJOOGAA KEITAALLA

Heinä- ja elokuussa Keitaalla järjestetään viikottaiset joogatunnit, jotka ovat kaikille avoimia. Kesäkeskiviikkoisin 4.7.-8.7. hathajoogaohjaaja Hannele Rodriguez ohjaa lempeän hathajoogaharjoituksen Mattilan tunnelmallisessa tuvassa tai sään salliessa pihapiirissä. Kesätorstaisin 5.7.-9.8. talon emäntä Marianne Ruhanen ohjaa saunajoogatunnin Mattilan pihasaunan miedossa lämmössä.

KESÄJOOGAT

Hathajooga keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Hathajooga on lempeä ja rauhallinen joogamuoto, joka sopii kaikentasoisille ja -ikäisille liikkujille. Harjoituksen myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vetreytyy. Tunnilla keskitymme myös luonnollisen hengityksen syventämiseen ja keho-mieli-yhteyden vahvistamiseen.

Kertamaksu 10€. Ilmoittaudu mukaan viim. edellisenä päivänä numeroon 040-8650466. Ota mukaan oma joogamatto, joustavat vaatteet sekä juomapullo.

Saunajooga torstaisin klo 17-18

Saunajoogassa tehdään joogaan perustuvia lempeitä venytyksiä, niin istuen kuin seisten, nauttien samalla saunan lämmön parantavasta vaikutuksesta. Lämpö rentouttaa lihaksia ja samalla sekä mieli että keho rentoutuvat. Tunnin lopuksi rentouttava jalkakylpy Mattilan tilan omista yrteistä. Saunajooga pidetään Mattilan perinteisessä puulämmitteisessä pihasaunassa.

Kertamaksu 12€. Ilmoittaudu mukaan viim. edellisenä päivänä numeroon 040-8650 466. Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja juomapullo.

TERVETULOA JOOGAILEMAAN JA RENTOUTUMAAN!