Hiihtolomaviikot 2019

Hiihtolomia vietetään viikoilla 8, 9 ja 10. Tervetuloa nauttimaan talvisesta Kolista ja Mattilan tilan tunnelmasta lomallasi! Alta löydät Kolin Keitaan ohjelman hiihtolomaviikoille:

RUOKAILU

Perjantain illallisbuffet
22.2. klo 19-21
1.3. klo 19-21

Varaa paikkasi ennakkoon mailitse (kolinkeidas@gmail.com) tai puhelimitse (040 8650 466). Paikkavaraukset väh. päivää aikaisemmin.

Perjantain illallisbuffetissa tarjolla kaksi eri pääruokavaihtoehtoa (kasvis ja kala), lämmin lisäke, runsas salaattipöytä, talon leipä + levitteet, ruokajuomana vesi, sekä kahvi/ tee ja jälkiruoka. Menun hinta 27€/ hlö; alle 12-vuotiaat lapset puoleen hintaan.

Lauantain lounasbuffet
23.2. klo 12-14
2.3. klo 12-14

Keitaan lounasbuffet tarjoillaan hiihtolomalauantaisin. Lounas sisältää maukkaan ja lämmittävän kasviskeiton, salaattipöydän, talon leivän + levitteet sekä kahvin/ teen ja jälkkärin. Hinta 9,50€/ hlö.

AKTIVITEETIT

Lempeä iltajooga ja rumpurentoutus
la 23.2. klo 18.30-20
la 2.3. klo 18.30-20
Hinta 12€/ hlö

Tule rentoutumaan illan päätteeksi Mattilan tunnelmalliseen hirsitupaan! Tällä joogatunnilla et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, sillä kaikki liikkeet tehdään omaa kehoa kunnioittaen, lempeästi ja pehmeästi. Tunnin lopuksi hyvät yöunet takaava rumpurentoutus. Ota mukaan lämpimät ja joustavat vaatteet, villasukat, juomapullo sekä mahdollisuuksien mukaan oma joogamatto (talon puolesta saatavilla muutamia mattoja).

Sointukylpy
su 17.2. klo 18-19.30
to 21.2. klo 18.30-20
to 28.2. klo 18.30-20

Sointukylvyssä harmoniset äänet vievät sinut tilaan, jossa voit päästää irti arjen huolista ja kiireistä. Lepäät mukavasti viltin alla ja antaudut äänien harmonisille laineille. Käsintaotut nepalilaiset äänimaljat yhdessä gongin kanssa luovat lempeän ja rauhoittavan äänimaailman. Harmoniset äänet syvärentouttavat purkaen hellästi kehon ja mielen jännitystiloja. Äänien vaikutus tunnetaan virkistävänä, rentouttavana sekä tasapainottavana.

Ota mukaasi viltti ja tyyny, jotta olosi olisi mahdollisimman mukava. Muutamia vilttejä löytyy myös paikan päältä lainattavaksi.
Sointukylpy kestää noin tunnin ja pitää sisällään alustuksen, äänikylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen. Sointukylvyn hinta on 10€, jonka voit maksaa käteisellä tai tilisiirrolla. Halutessasi voit nauttia teetä ja raakasuklaaherkun hintaan 4€, Mattilan tilan Cafe Mandalassa sointukylvyn jälkeen.

Paikkoja on rajoitetusta, joten toivomme että ilmoitat etukäteen tulostasi viestillä tai sähköpostilla luovalaine@gmail.com