Café Mandala

Café Mandalan kasvisruoasta ei puutu väriä eikä makua! Tule nauttimaan runsaasta luomuaamiaisesta ja värikkäistä kasviskeitoista tai pysähdy hetkeksi maistelemaan tuoreita korvapuusteja, raikkaita smoothieita ja raakaleivonnaisia.

divider-01

Kesäkahvila Café Mandalan kaikki tuotteet valmistetaan alusta asti käsin laadukkaista raaka-aineista. Erikoisosaamistamme on maukas kasvisruoka niin paikallisin kuin eksoottisin vivahtein. Haluamme, että tarjoamamme ruoka hellii niin kehoa kuin mieltä ja tuottaa myös silmäniloa. Kokeile luomuaamiaistamme, raakakakkujamme tai smoothieitamme tai nauti kupponen luomukahvia perinteisen korvapuustin tai vaikkapa mustikkakukon kera! Kahvilan aukioloaikoina tarjolla päivän maukas lounaskeitto. Illallista tarjoilemme tilauksesta.


Kahvilassa hyödynnämme puutarhamme tuotteita saatavuuden mukaan, ja suosimme luomu- ja lähituotteita sekä Reilua Kauppaa. Oman puutarhan antimet, kuten salaatit, yrtit, villivihannekset ja muut kasvikset, tuovat oman värikkään lisänsä aamiais- ja lounaspöytään. Meille erityisruokavaliot eivät ole ongelma – ilmoitathan niistä etukäteen niin osaamme palvella sinua paremmin!


divider-01

AUKIOLOAJAT

Café Mandala on suljettu tältä kesältä. Illalliset ja lounasruokailut tilauksesta väh. päivää aikaisemmin.


divider-01

LUOMUAAMIAINEN 12,00€

Luomuaamiaisessamme käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita. Valmistamme kaiken käsin, aamiaissämpylämme tarjoilemme uunituoreena ja luomukaurapuuron haudutamme hitaasti pehmeän samettiseksi ja lisäämme siihen ripauksen ceyloninkanelia. Aamiaisemme on saatavana tilauksesta myös muille kuin majoittujillemme.

  • luomukaurapuuro, marjakiisseli, siemenet ja pähkinät, luomujogurtti, mysli, vastapaistettu tuore luomusämpylä, yrttivoi ja valkosipulivoi, luomugouda, salaatti, kurkku ja tomaatti, smoothieshotti, luomukananmuna, luomukahvi/ -tee + keksi

KEITTOLOUNAS 10,00€

Lounas saatavana tilauksesta myös kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella. Kaikki kasviskeittomme ovat vegaanisia ja osa myös gluteenittomia.

  • lounaskeitto, talon leipä, yrttivoi ja valkosipulivoi (+ muu vaihtuva levite), vaihtuva salaatti, kahvi/ tee + keksi

Päivittäin tarjolla jokin seuraavista maittavista vaihtoehdoista:

Maapähkinä-bataattikeitto
Punajuurikeitto
Kesäkurpitsa-mangoldikeitto (vain kesäisin)
Täyteläinen tomaattikeitto
Paahdettu porkkanakeitto
Peruna-palsternakkakeitto
Lanttu-mustajuurikeitto
Myskikurpitsakeitto
Kukkakaali-fenkolikeitto
Pinaattikeitto/ Nokkoskeitto
Kasvisseljanka
Punainen linssikeitto
Vihreä linssikeitto
Kuhakeitto

 Kuvat: Joona Sarisalmi, Marianne Ruhanen